Μια στρατηγική συνεργασία, μια νέα εποχή!

H ΠΥΡΑΜΙΣ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑ A.E., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου της παγκοσμίως, με εξαγωγές σε περισσότερες από 65 χώρες, με εννέα θυγατρικές σε Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή και ηγετική θέση στην εγχώρια αγορά, ενώνει τις δυνάμεις της με το brand körting στην κατηγορία των ηλεκτρικών συσκευών.

Το όνομα körting, εδώ και 25 χρόνια, αποτελεί συνώνυμο ποιότητας, αξιοπιστίας και εγγύησης στην ανωτέρω κατηγορία, κατέχοντας ηγετική θέση τόσο στην Ελληνική όσο και στην Κυπριακή αγορά.

Με την στρατηγική αυτή συνεργασία, η Pyramis ανοίγει μια νέα σελίδα στο χώρο των ηλεκτρικών συσκευών, στοχεύοντας στην ενίσχυση των δύο brands και δημιουργώντας νέες επιχειρηματικές προοπτικές.

Οι ηλεκτρικές συσκευές körting «νέας γενιάς», κατασκευάζονται με γνώμονα τη λειτουργικότητα και ταυτόχρονα την υψηλή αισθητική. Αναβαθμίζονται τεχνολογικά με νέα χειριστήρια και εργονομικά κομβία! Επανασχεδιάζονται με υπερσύγχρονα συστήματα εξαερισμού και ψησίματος! Αποκτούν πιο ισχυρή μόνωση! Ανεβάζουν ακόμα πιο ψηλά τα standards ποιότητας και αισθητικής, προσφέροντας την κατάλληλη λύση στη σωστή τιμή, για κάθε κουζίνα!

Γιατί η körting στην εποχή της Pyramis είναι η… Υπεροχή που τη ζεις!